Team Kappers Recensie – Complete haarbehandeling Ceintuurbaan (NuDeal)

Dol ben ik er niet op, naar de kapper gaan. Sommige mensen kunnen er enorm van genieten als er lekker aan hun haar wordt gefrummeld, maar ik vind het eigenlijk heel vervelend. Ik zie altijd weer die expert-ogen van die kappers naar de diverse kleurverschillen in mijn haar kijken alsof ik een crimineel ben. Maar, aan de andere kant kom ik bijna altijd happy met healthy haar de kapper uit. Met mijn lange lokken is het niet nodig om elke twee maanden te gaan, maar zeker als ik een goede deal op de kop kan tikken, dan ga ik wel elke 3-4 maanden naar de kapper. Zo ook nu, met de NuDeal van Team Kappers op de Ceintuurbaan in Amsterdam.

Op een vroege zaterdagochtend stond ik om 9 uur al voor de deur bij Team Kapsalon. Twee dames waren de kapsalon vast aan het voorbereiden voor de dag, en ze begroetten me vriendelijk toen ik binnenkwam. Geen gekke blikken omdat mijn haar in een constante staat van broosheid is, geen arrogantie; de kapsters waren enorm aardig en duidelijk over wat ze gingen doen. Ik had op de website van Team gezien dat er een aanbieding was met haar kleuren, hoewel ik me afvroeg of ik die met mijn NuDeal kon gebruiken. Dat kon wel, maar, zo adviseerde de kapster, zou ze die kleuren die ik wilde niet aanraden met mijn haar. Kortom, ze hadden niks kunnen zeggen en zo 30 tot 60 euro extra uit de afspraak kunnen slepen, maar ze gingen voor goed advies en ik besloot het dan ook even bij het knippen te houden.

De haarbehandeling die ik via NuDeal had gekocht kostte 19 euro en bestond uit wassen, knippen, fohnen en een haartreatment. Tijdens het wassen was de kapster heerlijk met haar vingertoppen over mijn schedel aan het gaan. Een beetje op een manier die ik eerder had gevoeld tijdens een spa-dag op Bali. Goed voor de doorbloeding, en voor de hoofdhuid, en daardoor ook het haar. Heel fijn dat ze dat deed, want ik voelde me erna extra fris. Bij het knippen beloofde de kapster niet teveel van mijn lengte af te halen, en dat deed ze gelukkig ook echt niet. Ze knipte het precies in het model dat ik wilde, terwijl we een heel gezellig, ongedwongen gesprekje hadden.

De andere kapster was druk doende met een paar stagiaires, wat grappig was om naar te kijken. Er zijn zoveel dingen in een kapsalon die je als klant totaal niet in de gaten hebt. Waar gaan al die handdoeken naartoe na het verven? Wie zorgt er dat de haarproducten die vaak voor de hoofdprijs te koop zijn netjes rechtzet? Dat soort kleine dingen, ze zijn essentieel voor een kapsalon. En vooral: dat het schoon is. De eerste plek die de jonge dametjes werd gewezen, was dan ook de bezemkast. Sowieso viel het me op hoe school en modern de kapsalon eruit zag. Nu stond dat ook al in de deal, maar dan nog viel het me op dat het echt een hele mooie zaak is.

Uiteindelijk valt er verder niet heel veel te melden over hoe er werd geknipt. De kapster was heel voorzichtig met mijn haar, maakte het weer helemaal glanzend en gezond en ik was mezelf in alle ramen aan het bekijken toen ik weer terug naar huis ging. Wat is het toch een heerlijk gevoel als je haar aan de onderkant niet aan elkaar vast klit, maar juist dik en gezond aanvoelt: heerlijk. En het spul dat ze aan het einde in mijn haar deed, maakte mijn haar niet alleen extra mooi glanzend; het rook ook nog eens onzettend lekker.

Hoewel ik dacht dat ik vast wel wat bij moest betalen, want de meeste bedrijven die op dealsites staan die geven je extra dingen waar je dan toch nog voor moet betalen, gaf de kapster aan dat het bij inlevering van mijn bon verder goed was. Ik vond het erg netjes en ik ging blij weer naar huis. Zou ik nog een keer een NuDeal kopen van Team Kappers als die online verscheen? Absoluut. Ik vond niet alleen dat mijn haar er prachtig uitzag, maar ook waardeerde ik de vriendelijkheid van de kapsters enorm. Het is een zwaar vak, en ze konden makkelijk meer aan me verdienen als dat kon, maar ze gaven me goed advies en ik had niet het gevoel dat ze me de hele tijd aan het beoordelen waren. Heel erg prettig, ik zou hier graag weer terugkomen, over 3 tot 4 maandjes šŸ˜‰

8.5
Website Team Kappers CeintuurbaanĀ 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s