Over CouponChic

Groupon, Vakantieveilingen, NuDeal, SocialDeal, iBood, Ticketveiling, enzovoorts, enzovoorts. Vroeger was het afgeven van bonnen, vouchers en coupons van deze websites iets dat in het geheim gebeurde. In een restaurant schoof je heel stiekem zo’n formuliertje naar de ober toe, want het is natuurlijk een schande als mensen zien dat je niet het volle pond betaalt.

Gelukkig is dat tegenwoordig wel anders en ben je in sommige gevallen eigenlijk juist dom als je niet gebruikmaakt van een kortingswebsite. CheapMiep is zo’n chick die houdt van goedkopies, maar ook van een goed leven. Haar werk als freelance journalist in combinatie met haar nieuwsgierigheid om grappige uitjes te doen, heeft haar doen besluiten een logboek te maken van al haar kortingsactiviteiten.

Zo is CouponChic geboren, een vrolijke website met recensies van activiteiten en producten die te vinden zijn op de bekende kortingssites. Deze website zijn weliswaar de ervaringen van Cheapmiep, uiteraard is CouponChic voor iedereen die leuk wilt leven en nog steeds geld voor de dagelijkse boodschappen moet overhouden.

Wil je me iets vertellen? Stuur dan een mail naar couponchiquenl apenstaartje gmail.com

high_quality_jpeg (1)

Alle Groupons, Vakantieveilingenvouchers en andere deals die worden gebruikt voor de activiteiten zoals beschreven op dit blog, zijn aangeschaft door Cheapmiep zelf zonder enige financiele hulp van de dealsites. Zo zorgen we ervoor dat CouponChic een onafhankelijk platform is en blijft.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s