Liana’s House of Beauty Veenendaal Recensie – Massage (VakantieVeilingen)

Zoals je ziet ben ik teruggegaan naar Liana’s House of Beauty, iets dat ik normaliter niet vaak doe (er valt zoveel te ontdekken!) maar bij Liana’s House of Beauty voel ik me zo op mijn gemak, dat ik daar toch graag heenga. Plus, ik ben ditmaal niet voor mijn nagels, maar voor mijn rug gegaan. Een heerlijke ontspanningsmassage van 25 minuten. Ditmaal wederom een review zonder foto’s, want ja.. 😉

Om eerlijk te zijn, word ik altijd een beetje nerveus van massages. Vanaf een dag voordat ik gemasseerd word, dan begin ik al te denken van: oh, spannend! Want ik ben nogal bewust van mijn lichaam en dat is niet positief. Ook vind ik het altijd een beetje awkward; wat moet je nu precies uittrekken en blijft die persoon daar dan staan, en wat hoort en wat niet? Is het de bedoeling de hele tijd te praten, of juist in stilte te ontspannen?

Weer Liana’s House of Beauty

Goed, uiteindelijk valt het altijd hartstikke mee, maar het duurt wel even voordat ik me ontspan. De laatste tijd gaat dat beter, maar ik heb in het begin wel massages gehad waarbij ik het wel lekker vond voelen, maar er toch geen rust over me kwam. Gelukkig had ik van mijn nervositeit voor mijn massage bij Liana’s House of Beauty niet zoveel last, omdat ik wist waar ik terecht zou komen. Ik verbaas me elke keer weer over deze schoonheidssalon, want op VakantieVeilingen kan ik altijd goede deals bij ze scoren. Woont er niemand in de buurt van Veenendaal? Dat lijkt me toch sterk, het is zo centraal gelegen!

Nou ja, prima voor mij als niemand er iets afneemt, want des te meer deals zijn er over. Zoals deze dus, die eigenlijk bestaat uit een Massage en Fish Spa van 55 minuten. Dat betekent dat de massage 25 minuten duurt en de fish spa 30 minuten. Van die laatste heb ik ditmaal geen gebruik gemaakt, omdat ik wat wondjes op mijn voeten had en de arme diertjes niet wilde omleggen. Ik heb wel eerder een fish spa gedaan, maar dat kun je lezen in mijn eerdere review want eigenlijk zit een fish spa inclusief bij zo’n beetje alles wat er bij Liana’s House of Beauty wordt gedaan. Dat vind ik heel goed, want ze hebben nu eenmaal twee bakken vol vissen staan, dus waarom zouden ze hun klanten daar niet optimaal gebruik van laten maken?

Effectief en ontspannen

Al met al ben ik een half uur door Liana zelf gemasseerd voor slechts 16 euro. Het is een schijntje, helemaal voor de kwaliteit van de massage. Ik heb inmiddels meerdere massages gehad, en dit was verreweg de beste. Ik voelde het de dag erna nog steeds een beetje en ik denk dat dat heel effectief is geweest voor mijn redelijk gespannen rug. Ik had een leuk, lekker ongedwongen gesprek met Liana en ik heb me goed kunnen ontspannen, misschien dat de effectiviteit ervan daarom extra goed was. Eigenlijk was de massage voor ik het wist alweer voorbij, terwijl ik normaliter op een bepaald moment wel zoiets heb van: oh help, hoe lang moet dit mens nog zo’n moeite voor me staan te doen?

Ik heb heel erg genoten van de massage, moest nog 5 euro extra aan zaterdagtoeslag betalen, maar dat had ik er graag voor over. Daarna ben ik nog lekker even Veenendaal ingegaan, een enorm schattig mini-stadje met een lief winkelcentrumpje om even te winkelen, voordat de trein vanaf Veenendaal-De Klomp weer naar huis gaat. Net als in mijn vorige recensie raad ik Liana’s House of Beauty nog steeds aan. Deze vrouwen werken hard voor hun centjes en zijn heel begaan met hun klanten. De salon ziet er fantastisch uit, er is een ontspannen sfeer en ik kom er enorm graag. Ik ben benieuwd wat jouw ervaringen zijn, laat ze hieronder achter door op de grijze ‘een reactie plaatsen’-button te drukken.

9

Website Liana’s House of Beauty 

 

Advertentie

One thought on “Liana’s House of Beauty Veenendaal Recensie – Massage (VakantieVeilingen)

  1. De massage bij Liana’s House of Beauty, waar ik me erg op verheugd had, draaide uit op een fikse tegenvaller. Ik werd niet gemasseerd door één van de masseuses, maar door de dame aan de receptie. Het was meer aaien dan masseren wat ze deed. Ze heeft ongeveer een half uur mijn rug “gemasseerd” en daarna een minuut of 5 mijn boven- en onderbenen. Ze stopte 5 minuten te vroeg, maar ik was eerlijk gezegd blij dat ik er van af was. Mijn schouders en nek heeft ze niet of nauwelijks aangeraakt, en ook mijn armen en voeten zijn totaal niet aan bod gekomen. Na afloop had ik echt een katergevoel. Schijnbaar kwam het bij Liana niet echt gelegen om mij te masseren. Als er geen masseuse beschikbaar is, waarom wordt de massage dan niet verplaatst naar een tijdstip waarop het wél uitkomt? Zo’n slechte massage als hier heb ik nog nooit ergens gehad. Ik ga hier dan ook nooit meer naar toe.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s