Deauty Box Recensie – Special Edition Deauty Box (VakantieVeilingen)

De ouderwetse grabbelton, zo voelt het een beetje als je deze veiling op Vakantieveilingen wint. Je krijgt namelijk een Special Edition Deauty Box met daarin producten ter waarde van 100 euro. Zijn dat lipsticks, zijn dat mascara’s, zijn dat reinigingsproducten? Ik ben bloednieuwsgierig, dus ik heb gezorgd dat eindelijk zou ontdekken wat zo’n maandelijks beautyabonnement kan inhouden.

Vijftien euro heb ik betaald voor de Special Edition Deauty Box, wat hetzelfde bedrag is als je betaalt voor de maandelijkse box. Sterker nog, ik heb dat ook betaald voor de maandelijkse box, want hoewel er netjes wordt gecommuniceerd dat je na het ontvangen van de VakantieVeilingen-doos aan een maandelijks abonnement vast zit (dat altijd opzegbaar is), had ik niet verwacht dat ze je al zouden laten betalen voor je eerste maandelijkse box terwijl je je VakantieVeilingen-proefbox nog niet hebt ontvangen. Dat vond ik jammer, dat heb ik Deauty ook laten weten. Goed, je kunt hier dus binnenkort ook een juli-recensie verwachten van de Deauty box van die maand…

DeautyVV7

Wat zit er allemaal in de VakantieVeilingen box? Laat ik er met je doorheen gaan:

Rituals Ginkgo’s Secret

Een ‘caring hand balm’ met Ginseng en Ginkgo Biloba van Rituals. Lekker dik en rijk, in eerste instantie voelt het wat vettig, maar je handen ruiken wel heerlijk Rituals-achtig. Het is ook echt wel een volledige verpakking die je handig in je tas kunt stoppen om je handen te verzorgen, dus dit is zeker een van de grote pluspunten in deze box.

Schermafbeelding 2015-08-23 om 21.08.26

Redken All Soft Shampoo

Mijn haar is het toonbeeld van droog en beschadigd, dus dit monster van Redken komt me goed uit. Het is een klein flesje, maar zelfs met lang haar kun je hier wel twee keer mee doen. Ik geloof dat dit ook een kappersmerk is, dus de concentratie van de werkzame stoffen is hoger waardoor je niet het hele flesje hoeft leeg te knijpen voor het gewenste resultaat. Ik vind het met shampoo altijd moeilijk te zeggen wat nou de echte verschillen zijn met andere shampoos, maar mijn haar voelde in ieder geval wel zachter aan na het gebruik.

Shiseido Lacue de Rouge RD607

Ik geloof dat dit ook een proefmonster is, maar je kunt er best een aantal keer mee smeren. Deze lippenstift met lipgloss-kwastje is heel erg fantastisch. De kleur staat enorm goed bij mijn witte huid, hoewel ik wel denk dat dit er niet eentje is die iedereen aankan. Het is wat heftig, maar hij blijft goed lang zitten en loopt niet uit. Ik ben heel enthousiast over deze lippenstift, jammer dat Shiseido zo duur is…

Schermafbeelding 2015-08-23 om 21.05.50

Lashem Eyelash and Brow enhancing serum

Het potje lijkt alsof het een mascaraatje is, maar dat is niet zo. Dit spul van Lashem (nooit van gehoord), moet je dus gebruiken om iets te verbeteren aan je wimpers en wenkbrauwen. Nu is dat voor iemand als ik lastig, want ik ben een trichotillomaan, maar ik heb wel ene paar haren om het op te testen. Ik moest het wel even op internet op zoeken, waarbij ik erachter kwam dat dit 1 heel duur is en 2 door veel bloggers wordt aangeraden. Het ding is alleen dat ik niet zo goed weet waar ik het moet aanbrengen. Op het volledige haartje, alleen op het begin van het haartje, of op de huid rondom het haarzakje? Je moet dit schijnbaar inderdaad op je huid aanbrengen, elke dag. Het is jammer dat ik geen goed proefkonijn hiervoor ben, want het schijnt een wondermiddel te zijn. Het viel mij op dat het flesje erg snel leeg is, en ik vraag me af of anderen na zo’n korte tijd wel al resultaat hebben gehad.

Lashem 3 in 1 Eye Bright

We zijn nog niet klaar met Lashem, want we hebben ook een hele lichte tube gekregen met daarin iets dat je vermoeide ogen zal verjongen. Ik werd hier wel enthousiast van. Ik heb snel moe lijkende ogen en dit gelletje voelt lekker koel op je walletjes 😉 Het werkt zeker je bollingen onder je ogen wat naar binnen. Jammer dat er zo weinig product in het kleine tubetje zit, want deze ‘smaakt’ naar meer. Maar ja, een hele fles is 40 dollar..

DeautyVV5

Institut Karite Light Hand Cream

Hoewel ik een groot fan ben van handcreme, vind ik het wat overdreven dat er twee handcremes in deze doos zitten. Deze beautybox moet een voorbeeld zijn van wat Deauty je maandelijks gaat sturen, en ik denk niet dat je door zoveel tubes handcreme gaat in zo’n korte tijd. Dat gezegd hebbende moet je een gegeven paard niet in de bek kijken (mond!), want dit zijn wel producten waar je lekker lang mee doet. De handcreme van Institut Karite belooft ‘light’ te zijn met verbena & shea. Ik denk dat ik deze handcreme zou meenemen bij het kamperen, want hij ruikt heel erg naar citronella, dus zou een geweldige verjager van muggen kunnen zijn. Het is een hele lekkere geur, ik houd van citronella, maar het doet me echt denken aan die citroenkaarsen. Ook is ‘light’ in dit geval niet alleen een referentie naar de draagbaarheid van de creme, maar ook naar de textuur; het kwam er meteen uitlopen en is dus aanzienlijk minder stevig dan Rituals. Ik had ook het idee dat hij wat vettiger was.

The Beauty Crop Lighting Crew

Dit is een heel grappig tubetje met ananasjes erop, maar wat het nu precies doet? Het is een highlighting cream om je een ‘beautiful en healthy glow’ te geven. Ik verwachtte een witte of zilveren creme, maar deze is brons/goud. Kortom ,dit doe je op je jukbeenderen om jezelf wat extra sparkle te geven of om je bruine teint wat te accentueren als je net terug bent van vakantie en je collega’s extra jaloers wilt maken. Fijn spul, alleen is het wel weer een extra laagje creme om in de ochtend te gebruiken.

DeautyVV10

So Susan Colour Hybrid

Dit vind ik ook een interessante, niet alleen vanwege de indianentooien op de velrode verpakking (het zat in een bruin doosje) maar ook omdat het een velvety lip/cheek mousse is. Ik stel me zo voor dat het een soort chocolademousse is in een rode kleur zodat je het als blush en als lipstick kunt gebruiken. Het is enorm donkerroze/rood en het is niet echt mousse, het is meer gewoon een vloeibare substantie die na het opbrengen poederachtig voelt. Lekker licht op de lippen, ik vind dat wel een succes, maar op de wangen lijk je al snel iemand uit de jaren ’80 met veel te dikke rouge.

Nails by Jean Marin Nail Polish

Een fluoriserend roze nagellak, is dat in het potje net zo erg als op de nagel, en schijnt het niet door? Een potje van deze nagellak, die de bijzondere naam ‘Bite me!’ draagt, is 10 euro. Helaas is hij erg dun en bovendien doorzichtig, waardoor je meerdere lagen op doen voor deze er echt mooi op zit. Hij droogt wel snel, dus dat is wel weer handig, zeker als je nog een paar keer moet… Het eindresultaat is wel heel erg fluoriserend, net alsof je een markeerstift op je nagels hebt leeggepend. Niet zo heel appropriate voor op kantoor.

DeautyVV9

Kueshi Pure & Clean Revitalizing Face Toner

Ik ben geen fan van Face Toners, omdat ik het vaak wat te vettig vind voelen op de huid. Toch vind ik het fijn dat er een hele fles van in zit, want het is natuurlijk heel belangrijk dat je je make-up er goed afhaalt. Ik vergeet dat regelmatig en het doet je make-up in de ochtend niet echt goed als het oude er nog op zit. Kueshi ruikt wel heel erg lekker en voelt enorm fris aan op de huid, waardoor je heel lekker fris en fruitig in je bed kunt liggen, of aan je dag kunt beginnen. Ik ben hier wel enthousiast over, ook omdat deze toner juist niet vet voelt aan de huid. Lekker verzorgend.

Bougie de Massage Massage Candle

Een kaars waarmee je drie massages kan doen, en die een heerlijke geur heeft van katoenbloemen. Ik vind het heel erg lekker, maar ik ben niet echt in de markt voor massages. Het nadeel is dat je er altijd iemand anders voor nodig hebt, en die moet maar net zin hebben om een massage te geven (of te ontvangen). Toch vind ik het leuk dat het in de box zit, zo heeft je partner toch ook nog iets extra’s aan jouw beautymomentje. Ik heb deze kaars (nog) niet uitgeprobeerd, dus mocht iemand er wel ervaringen mee hebben, laat deze dan vooral achter in de reacties!

DeautyVV11

Al met al vind ik het een mooie box. Er zit een grote veelzijdigheid aan producten in, allemaal zijn ze eigenlijk heel bruikbaar en er zitten voldoende grote producten in voor langer gebruik. Ik weet op dit moment nog niet in hoeverre dit een goede representatie is van wat er normaliter in zit, maar het zijn leuke productjes met een paar volledige producten om voor langer te gebruiken. Het nadeel van de spulletjes is wel dat ze over het algemeen niet makkelijk verkrijgbaar zijn. De nagellak was moeilijk online te vinden, en ook de andere producten zijn niet een twee drie op dezelfde plek te bestellen. Bovendien is de prijs van mening product vrij hoog, waardoor je wel heel verliefd moet zijn op een product om op aankoop over te gaan.

DeautyVV6

8
Website Deauty

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s