VakantieVeilingen wordt gerestyled en het is… nodig

Een maandje geleden keek ik naar mijn VakantieVeilingen-bonnen-administratie en viel het op hoe ouderwets VakantieVeilingen er eigenlijk uitziet. We kijken al zo lang tegen dezelfde website en huisstijl aan, daar had wel eens een restyle tegenaan kunnen worden gegooid. Mijn gebeden zijn verhoord, want vanaf donderdag 23 juli is het vernieuwde VakantieVeilingen online, compleet met nieuwe commercials en, waar ik erg op hoopte; een nieuwe huisstijl.

In hun mail konden VakantieVeilingen-gebruikers vandaag een mailtje vinden over de aankomende veranderingen. Het mailtje zelf ziet er al spannend uit, met twee interessante kleuren blauw die geweldig staan bij elkaar:

vv

VakantieVeilingen belooft met het nieuwe VakantieVeilingen niet alleen te vernieuwen, maar ook te verbeteren. Er komen nieuwe verrassende veilingen (en daar word ik uiteraard heel blij van, hoewel mijn bankrekening daar wat minder zin in heeft..) en de klantenservice wordt sneller en beter. Dat laatste is een grote plus, ik heb in al die jaren dat ik op de website bezig ben weinig keren met de VakantieVeilingen-klantenservice te maken gehad, maar de keren dat ik ermee te maken had was het inderdaad vaak zo dat ze erg lang deden over een antwoord. Ze schrijven meestal dat het 7 werkdagen kost om te antwoorden; dat is niet alleen te lang voor een internetbedrijf, maar ook vaak niet haalbaar gebleken, dus het is goed dat VakantieVeilingen haar focus richt op de klantenservice, zeker als er nieuwe veilingen bijkomen. Ik ben daar zo nieuwsgierig naar, ik kan niet wachten!

Gelukkig gaat de nieuwe stijl morgen al live, met onder andere een grappige reclamecampagne -die waarschijnlijk niet iedereen begrijpt- om het nieuwe VV te vieren:

Als iemand me vorige week had gevraagd welke website waar ik vaak heensurf het meest een restyle nodig had, dan zou ik zeggen VakantieVeilingen en Facebook. Groupon heeft zichzelf recentelijk vernieuwd, evenals Socialdeal, schijnbaar bruist er iets in de dealwereld en daar kan CouponChique alleen maar heel erg enthousiast van worden. De nieuwe website van VakantieVeilingen ziet er gelikt uit; er zijn menu’s die uitschuiven en wat specifieker zijn dan in de vorige website, en het is allemaal veel strakker. Ik ben heel benieuwd of VakantieVeilingen er ook over denkt dingen te implementeren zoals het autobieden dat Ticketveiling recentelijk heeft geïntroduceerd. Ik vind het een beetje lui, het haalt het spelletje er een beetje uit, dus ik hoop dat we dat lekker bij Ticketveiling houden. Morgen weten we het…

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s