Sandton Hotel Eindhoven Recensie – 1 overnachting (VakantieVeilingen)

Eindhoven is een fantastische stad. Ik heb het al vaker gezegd; Brabant is gezellig en ik maak er graag tripjes naartoe. Het openbaar vervoer is er goed, er zijn toffe steden om te winkelen en je kunt er lekker eten. Na de high tea in Den Bosch zijn we dus lekker doorgereden naar Eindhoven om daar in het Sandton Hotel te overnachten via VakantieVeilingen.


Voor 26 euro had ik op VakantieVeilingen de veiling Eindhoven: 1 overnachting, stadsplattegrond & gratis WiFi gekocht. Ik heb geen ontbijt genomen, want ik moest al weekendtoeslag betalen en toeristenbelasting. Eenmaal in het hotel, het was superheet dit weekend, de rekening toch nog iets verhoogd, want er werd ons een upgrade aangeboden.

Upgrade

Dat gebeurt steeds vaker als we met VakantieVeilingen over een andere dealsite op pad zijn; even kijken of onze klant te upgraden is. Dat is slim en dat waardeer ik, maar vaak sla ik het af omdat ik het prijsverschil te groot vind. Het is heel vaak 15 tot 25 euro, terwijl ik in totaal 26 euro voor de kamer betaal dus dat vind ik wat overdreven.
Ditmaal was het anders, want het was erg warm en blijkbaar had onze oorspronkelijke kamer geen airconditioning. Klinkt hels, dus voor 5 euro per persoon (wat ik wel vreemd vond, want het gaat toch om een kamerupgrade, waarom dan niet gewoon 10 euro per kamer zeggen?) toch maar voor die upgrade gegaan.
De kamer zelf was prima, ik ben zo stom geweest om er geen foto’s van te maken, dus excuses voor deze kleine screw-up van CheapMiep. Het zag er netjes uit, het was groot genoeg en er was lekkere olijfoliezeep en een prima douche. Ik was vooral gecharmeerd van de flatscreentelevisie, het lichtknopje bij het bed en de thee-en koffiefaciliteiten.

Handdoekprobleem

Toen ik echter onder de douche vandaan kwam, hunkerend naar zo’n kopje zelfgewaterkookte thee, ontdekte ik dat we eigenlijk maar een fatsoenlijke handdoek hadden. Er was een grote handdoek, en twee iets-groter-dan-een-gastendoekje-maar-zeker-niet-genoeg-als-handdoek-doeken. Ik heb dus maar met het laatste afgedroogd, want ik wilde het mijn partner niet ongemakkelijk maken.
Thee lekker gemaakt, dat was allemaal prima voor elkaar. Echter was het ontzettend heet in de kamer. We moesten echt de airco aanzetten, al hebben we heel lang gezocht hoe dat toch werkte. Het ding maakte amper geluid en deed het ook bijna niet. De hele avond hebben we het nog warm gehad, tot we de volgende ochtend wakker werden en de kamer eindelijk op een aangename temperatuur was. Nou ja, goed om te weten dat ik volgende keer gewoon weer oud-Hollands nee moet zeggen tegen een upgrade.

Professionele staff

Zoals gezegd hebben we geen gebruikgemaakt van het ontbijt, daar valt niets over te zeggen. Ik wil tot slot nog wel opmerken dat ik het hotelpersoneel heel netjes vond. De receptioniste was extreem professioneel, gaf ons netjes een plattegrond met uitleg over hoe we ergens konden komen en dat was allemaal piekfijn in orde. Zou ik hier terugkomen? Waarschijnlijk niet, het is een typisch stadshotel en heeft verder niet heel veel te bieden behalve een goede locatie, dan ga ik liever weer ergens anders op avontuur, maar als je een goede deal kunt scoren dan is het Sandton zeker een hotel om lekker te slapen tijdens een weekend Eindhoven.

7.5
Website Sandton Eindhoven

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s