Hotel Gulpen recensie – Overnachting (VakantieVeilingen)

Je moet er even een busritje voor maken vanaf Maastricht, maar dat is eigenlijk zo gefixt; vanaf de bushalte ben je binnen tien minuten in Hotel Gulpen op de Dorpsstraat. Ik besloot mezelf op een weekendje shoppen in Maastricht mee te nemen (vandaar ook mijn lunch bij de Dikke Dragonder), en overnachtte van vrijdagavond op zaterdag in Hotel Gulpen via Vakantieveilingen.

Het fijne aan mijn verblijf in Hotel Gulpen was dat ik er maar 21 euro voor heb betaald op Vakantieveilingen. Daarvoor heb je 1 overnachting in een comfort kamer, inclusief gebruik van WiFi, een wegwijzer van Zuid-Limburg, toegangskaarten voor het Holland Casino en een dagpas voor Designer Outlet Roermond (dat is gratis parkeren, 10 procent korting en een gratis koffie). Geen ontbijt inbegrepen en tien euro weekendtoeslag op de kamer, maar dat was dan maar zo.

Een belletje van Hotel Gulpen

Omdat ik laat op vrijdagavond aankwam, belde het hotel me netjes om te vragen of ik misschien mijn reservering was vergeten. Om eerlijk te zijn had ik wat problemen op mijn lange treinreis, vandaar dat ik extra laat was. Toch werd ik netjes geholpen toen ik aankwam, hoewel ik helaas wel de mededeling kreeg dat ik ondanks dat ik uiteindelijk slechts alleen kwam, ik toch voor het tweede ontbijt moest betalen dat ik van te voren had geboekt. Tja, dan word je hotelkamer alsnog wel prijzig natuurlijk, maar ik begreep het ergens wel.

20150313_22554920150313_230040

Bovendien werd ik ook erg blij van mijn hotelkamer. De sleutel was een beetje bizar, alsof ik in een kasteel verbleef, maar het bed was fantastisch. Lekker opvallend, inclusief opvallend behangetje; ik voelde me er direct thuis. Het heeft altijd iets meditatie-achtigs om in je eentje in een hotel te verblijven. Je komt even helemaal tot rust, lekker in je eentje in een tweepersoonsbed, televisietje aan, het vooruitzicht op later wakker worden dan om 07:00 uur ’s ochtends; heerlijk!

20150314_092850

Eenvoudig maar prima

Ik heb me prima vermaakt in hotel Gulpen. Wel had ik wat last van (volgens mij) personeel dat nogal luidruchtig was beneden op een soort tuintje waar mijn kamer op uitkeek. Dat hield gelukkig toen het heel laat werd wel op. Even lekker gedoucht, helaas geen speciale douchegelletjes maar een heel standaard hotelmerk, maar de douche was eenvoudig en in orde en ik kon lekker rozig naar bed. Eigenlijk is de hele kamer redelijk eenvoudig, en is het leuke uiterlijk vooral cosmetisch, maar het was een comfortkamer en comfortabel was-ie. Het bed sliep heerlijk.

20150314_092824

In de ochtend genoten van mijn extra dure ontbijtje, het viel me heel erg mee. Er waren luxere broodjes, gezonde alternatieve en een lekker eitje met uiteraard thee en een sapje, in mijn ogen was zo’n beetje alles wat ik verwacht van een hotel-ontbijt wel aanwezig.

20150314_100516 20150314_100806

Een glimp van Gulpen

Erg lekker, ondanks dat ik alleen was even lekker mijn tijd genomen. Het hotel heeft niet overal de mooiste vergezichten, ik keek tijdens mijn ontbijt uit op de autoweg, maar gelukkig heb ik Gulpen nog een klein beetje bij daglicht kunnen zien in mijn wandelingetje naar de bushalte. Ik was in een mum van tijd in het centrum van Maastricht en heb een hele fijne shopzaterdag beleefd.

20150314_101512

7.0
Website Hotel Gulpen

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s