Mouton Trading recensie – O’daddy Schoenenrek (VakantieVeilingen)

VakantieVeilingen is zo’n fijne website omdat er allemaal doe-dingen opstaan. Geen duizenden producten tussendoor zoals op Groupon, maar uitjes! Heel af en toe staat er toch wel een product op VakantieVeilingen. Dat is iets wat enigszins nieuw is, en nieuwsgierig als ik ben wilde ik dat toch eens proberen. Ik had het O’Daddy schoenenrek al eerder op een andere dealsite gezien, maar ik dacht, ik wil weten hoe het proces gaat van producten bestellen op VakantieVeilingen. Is dit een crap ding uit China dat helemaal niet goed past en in elkaar dondert, of kan ik eindelijk wat schoenen in een wolkenkrabber kwijt?

Voor 21 euro kocht ik via VakantieVeilingen bij het bedrijf Mouton Trading BV het O’Daddy schoenenrek. Ik heb het bedrijf ditmaal niet helemaal gecontroleerd, het was een erg impulsieve aankoop. Het leek me handig om een schoenenrek te hebben, want op dat moment lagen mijn schoenen ergens op elkaar (en dus mega-onzichtbaar) in een mand. Zodra ik de bon had betaald, kreeg ik op VakantieVeilingen de optie om te bestellen. Zoals al aangegeven in de voorwaarden, moest ik nog wel apart de 5,95 euro verzendkosten bijbetalen, wat apart ging van het betalen van de bon.

Odaddyschoenenrek1

O’Daddy: zelf bouwen

Dat allemaal gedaan, wat gegevens ingevuld en het schoenenrek zou naar me worden opgestuurd. Het ging zo makkelijk, dat ik dacht dat er misschien iets verkeerd was gegaan. Niets is minder waar, het schoenenrekje kwam binnen niet al te lange tijd binnen (10 werkdagen) en ik kon beginnen met het in elkaar zetten ervan. Geen IKEA-achtig bouwpakket, maar een paar plastic delen en zilverkleurige stokken en je bouwt zo je eigen kastje in elkaar. Er zit zelfs een uitleg bij van hoe het moet, maar ik gok dat je die niet nodig zal hebben. Wat wel een beetje gek is, is dat je er vijf zwarte delen bij krijgt in plaats van zes. Immers heb je een even getal nodig om de stokjes tussen te spannen, lijkt me.

In ieder geval heb je het dingetje zo in elkaar gezet en het is ook wel leuk om te doen. Er zitten diverse gaatjes in het plastic zodat je zelf kunt kiezen of je je schoenen iets schuin zet of toch gewoon recht. Je kunt ongeveer drie paar pumps naast elkaar kwijt, maar als je echt sneakers, UGGS of skateboardschoenen hebt, dan wordt het meer 2,5 paar. Wat wel tof is, is dat je de zwarte dingen ook nog een keer uit elkaar kunt halen, zodat je twee of drie kleine rekjes kunt maken in plaats van een toren. Er wordt niks gelijmd of geschroefd, je zet het zo met je handen in elkaar en haalt het net zo makkelijk weer uit elkaar.

odaddyschoenenrek3

Is het je VakantieVeilingen-stress waard?

De 21 euro die ik voor het rekje heb betaald, is niet heel laag, het is ook maar een plastic ding. Aan de andere kant is het wel een heel handig rekje. Schoenen zijn altijd irritante dingen om op te ruimen, maar menig huishouden heeft katten of honden die wel een veter of lip lusten, dus is een schoenenrekje erg handig. Het is veel slimmer om je schoenen op elkaar te stapelen en de schoenenkasten bij Ikea zijn niet mijn ding (omdat ze dan helemaal verstopt zitten achter een ‘lade’). Het kastje kan mooi aan de zijkant tegen een muur worden gezet in een walk-in-closet, maar je kunt ze ook kleiner maken en ze bij meerdere gezinsleden in de kamer zetten bijvoorbeeld.

Dit rekje probeert niet mooi te zijn, het is lelijk zwart, maar het is daardoor wel wat onopvallend waardoor je ogen vallen op je schoenen. Ik weet niet of er op VakantieVeilingen nu bedoeld wordt of er 30 schoenen of 30 paar schoenen in past, maar ik was zeer verrast met het aantal paren dat ik op die staafjes kwijt kon. Het is niet een rekje waar je kinderen (of je huisdieren) aan kunnen gaan hangen, maar hij stabiel genoeg om rustig in een hoekje schoenen te dragen.

odaddyschoenenrek4

 

Mocht je deze deal kopen op VakantieVeilingen, let dan wel goed op: je moet binnen 30 dagen na het sluiten van de veiling je bestelling hebben geplaatst. Verder gaat het proces heel snel en gemakkelijk. Het in elkaar zetten kan iedereen, het materiaal is licht en je hebt vrijheid om te bepalen hoeveel ‘plankjes’ of hoeveel rekjes je wilt maken.

7

Website Mouton Trading BV

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s