BassBuds recensie – in-ear koptelefoon met Swarovski Elements (Groupon)

Oordopjes, koptelefoontjes, in-ears, hoe je het ook noemt; we hebben ze nodig. Ik gebruik ze als ik met mijn moeder bel wanneer ik in de wind naar het station loop, als ik op mijn werk mijn eigen muziekje wil luisteren en als ik op mijn tablet Netflix wil kijken in de trein. Er is alleen altijd een probleem: ze gaan snel stuk en/of ze klinken voor geen meter. Hoe zit dat met BassBuds?

Als mijn oordopjes weer eens het leven geven, dan moet ik direct op zoek naar een nieuw paar. Ik koos ervoor om eens op Groupon te kijken voor zoiets en daar kwam ik de BassBuds in-ear koptelefoons tegen, met Swarovski Elements. Op Groupon zagen ze er inderdaad enorm shiny uit en er waren ook nog diverse kleurtjes om uit te kiezen. Toch wel handig als je in je zwarte tas naar die draadjes op zoek bent.

Bassbuds1

Nu Skool

Ik koos de kleurstelling Nu Skool, maar eigenlijk vond ik ze allemaal wel wat hebben. Ik zat alleen een beetje met de prijs/kwaliteitverhouding: was die wel goed? Op Groupon moest ik 19,99 euro neertellen voor deze oortelefoon die normaal 65 euro zou zijn. We weten allemaal inmiddels dat van-voor-prijzen meestal misleidend zijn, plus het gaat natuurlijk maar om een ding: hoe zijn de reviews van dit product?

Deze BassBuds werden helemaal niet slecht aangeschreven, dus ik heb ze besteld. Ik was erg verrast door de mooie manier waarop de oordopjes waren verpakt. Een product voelt daardoor meteen een stuk luxer, denk aan de katoenen slip die bij Victoria’s Secret in een kartonnen tasje wordt gestopt met weelderig roze crêpe-papier. Maar, eerlijk is eerlijk, in mijn tas verdwijnen ze gewoon los en gaan ze meestal gigantisch in de knoop (koptelefoontjes, geen onderbroeken). Dat mooie doosje of dat zakje gebruik ik misschien drie dagen en dan ga ik alweer over op de dit-is-een-gebruiksvoorwerp-manier van met spullen omgaan.

BassBuds4

BassBuds doorstaan zelfs de uithoeken van mijn tas

BassBuds hebben deze behandeling tot nu toe zeer goed doorstaan. Ik luister inmiddels al een paar maanden met veel plezier naar mijn muziek/films/series/moeder via die in-ears. Zijn ze soms wat schel? Heel af en toe, vooral bij muziek die enorm overgeproduceerd klinkt. Verder klinken ze best wel diep, zeker voor die twintig euro die we ervoor neertellen. En, om mijn moeder te bellen zit er dus ook een microfoontje in, wat heel erg handig is en perfect werkt.

Ik ben geen technisch iemand die helemaal gaat bekijken wat het volume is enzovoort, sorry. Hier op CouponChique vertel ik mijn ervaringen en die met BassBuds zijn erg goed. Ze vallen wel erg op, ik merk wel dat mensen me soms wat aanstaren met die kleurrijke van ‘diamantjes’ voorziene oordopjes. Ik weet ook niet zeker of ik ze wel goed in mijn oor doe, maar ze zitten comfortabel en zoals beloofd laten ze inderdaad geluid heel goed buiten. Kortom, pas op als je deelneemt aan het verkeer, laat dan een oordopje uit je oor alsjeblieft.

Bassbuds2

Goede prijs/kwaliteit-verhouding

Uiteindelijk ben ik dik tevreden met deze aankoop. Ze klinken helemaal niet slecht, ze doen het al een hele tijd en ze gaan niet steeds in de knoop. De verpakking is mooi, het product ziet er leuk uit en de microfoon functie is ook erg handig. Kom je BassBuds tegen op Groupon, en heb jij net behoefte aan een in-ear koptelefoontje, dan zul je hier geen buil aan vallen. Binnenkort zal ik Monster-koptelefoontjes recenseren hier op CouponChique, dus mocht je van een gewone gebruiker iets willen weten over een iets meer high end-oortelefoon, houd deze website dan in de gaten.

8
Website BassBuds

Advertentie

One thought on “BassBuds recensie – in-ear koptelefoon met Swarovski Elements (Groupon)

  1. Pingback: Monster Gratitude Premium In-Ears – iBood | Couponchique! door CheapMiep

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s