Www.MyMMs.nl Recensie: Gepersonaliseerde M&M’s (Groupon)

M&M’s zijn briljant. Als ik in Amerika ben en ik zie een M&M’s World (de winkel van M&M’s), dan moet ik erin en kom ik er niet zonder cadeaus en een zak roze en paarse chocolaatjes uit. Ze smelten niet in de hand, wel in de mond, en ze zijn verkrijgbaar in pinda-, gepofte rijst, cocos, mint, naturel en zelfs pretzelsmaak. De reclamecampagnes van deze chocolaatjes van Mars zijn erg grappig en ik denk dat er weinig mensen zijn die M&M’s qua merk niet waarderen. Het valt dan ook meteen op om tussen de aanbiedingen van Groupon een zak M&M’s te zien staan.
Het kost je 3,50 euro voor een waardebon van 15 euro. Dat klinkt natuurlijk als een geweldige deal, maar dat is niet helemaal waar. Je moet namelijk wel voor minimaal 29,90 euro kopen. Nu kom je daar gauw aan op http://www.mymms.nl. Sterker nog, je kunt niet eens iets kopen dat goedkoper is dan dat en dat is ook waar mij het probleem zit. Deze M&M’s kosten net zoveel als een goede doos Leonidas-chocolade. Aan de andere kant zijn ze wel een geweldig cadeau, waarover straks meer.De Groupon belooft het volgende:
  • Personaliseer je eigen M&M’s met een tekst, tekening of zelfs een foto
  • Kies je eigen kleuren
  • Leuk om te geven bijv. met Sinterklaas of Kerst

In principe wordt deze hele belofte waargemaakt, maar spijtig genoeg is Mymms een hele dure service. Het is zo’n cadeau dat superduur is, maar waarvan de ontvanger niet zal verwachten dat het echt zo veel kost. Misschien eet hij of zij ze zelfs wel gewoon op, help! Ik heb voor een collega die ons ging verlaten een zak laten maken:

MenMs

Een fantastisch eindresultaat! Ik koos de ‘cadeauzak’ van 300 gram voor 29,90 euro. Het is erg tof dat je niet alleen twee kleuren kunt kiezen, maar ook een foto kunt toevoegen plus een heel klein mini-stukje tekst. De foto van mijn collega’s gezicht is heel mooi geworden op de M&M’s wat zorgt voor een episch cadeautje dat zonde is om op te eten. Helemaal als je de prijs weet, want of je nu een bon gebruikt of niet, je moet sowieso maar liefst 7 euro verzendkosten betalen bovenop de overige kosten.

Het grootste nadeel aan de M&M’s vind ik dat er geen kleinere zakjes mogelijk zijn. Je moet echt meteen een cadeauverpakking van 30 euro kopen of voor een bruiloft of feestje allemaal kleine zakjes die alleen per 20 of 30 stuks kunnen worden gekocht. Ik zou daarom ook alleen aanraden deze M&M’s te bestellen als je gaat trouwen en een leuk cadeautje wilt meesturen met de uitnodiging of de dankbriefjes.

Het is erg jammer dat het zo ontiegelijk duur is, want M&M’s zijn erg geliefd en het voelt alsof dit ook wel goedkoper zou kunnen. Ik was overigens erg te spreken over de verzending, want de chocolaatjes werden zeer goed verpakt. Er zit een soort stootzak omheen ter bescherming en ze worden onder een goede temperatuur afgeleverd. Al met al heb ik dus gemengde gevoelens. Als iemand die je kent een groot fan is van dit merk, dan zul je helemaal goed zitten met dit cadeau. Houdt er echter wel rekening mee dat je voor hetzelfde bedrag als 300 gram gepersonaliseerde M&M’s ook 4.9 kilo gewone M&M’s hebt.

6

Website MyMM’s

Advertentie

One thought on “Www.MyMMs.nl Recensie: Gepersonaliseerde M&M’s (Groupon)

  1. Pingback: World of Ajax Stadiontour (VakantieVeilingen) | Couponchique! door CheapMiep

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s