Boom Chicago! Recensie (SocialDeal)

In mijn herinnering was Boom Chicago altijd op het Leidseplein, dus het was even haasten toen we ontdekten dat we een kwartiertje moesten wandelen naar hun theater aan de Rozengracht voor de zaterdagavondvoorstelling van What’s Up With Those Beards?

SocialDeal-bonnen op zak: 12 euro per persoon in plaats van 26,50 euro. Dat is een mooie korting van 55% en je betaalt dus eigenlijk voor een terwijl je met zijn tweeën gaat. Niet verbazingwekkend dat deze deal uitverkocht is geraakt dus.

Helemaal als je de show hebt gezien, dan zal je dat kunnen beamen. Boom Chicago! weet met hele leuke persoonlijkheden op de proppen te komen en grappen te maken die helemaal 2014 zijn. Niet alle grappen zijn even geslaagd, maar ze zijn tenminste wel origineel en actueel. Sommige dingen lijken iets te ingestudeerd, maar aan de andere kant kun je voor vijf euro blijven zitten na de show voor een compleet spontane improv-show met shotjes en gezelligheid mocht je daar behoefte aan hebben.

Boom Chicago! is zowel binnen Amsterdam als daarbuiten een gerenommeerde naam als het op comedy aankomt. Het toffe is dat het allemaal Engelstalig is, zodat je je tante uit Canada of je schoonfamilie uit Australië ook onbezorgd mee kunt nemen voor een avondje grappen en grollen. Er wordt bovendien ook niet heel gemeen gedaan tegen het publiek, het is in die zin toch heel positieve humor in plaats van die afzijkgrappen waarmee Nederlandse cabaretiers vaak komen.

Kortom, dit is een deal waar je niet snel een buil aan zal vallen. Sterker nog, het is een mooie aanbieding waarvan ik hoop dat hij gauw weer terugkomt (voor The 7 Deadly Dutch Sins bijvoorbeeld).

8.5

Website Boom Chicago

Web-Image-Beards-v1--770x433

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s