The Body Shop Recensie – Waardebon (Groupon)

Het is altijd fijn als Groupon een deal weet te sluiten met een grote keten. Het komt niet vaak voor, maar af en toe staat The Body Shop op de website. Ik scoorde een fijne deal, namelijk een waardebon van 25 euro voor 12,50 euro. Ik had net een luchtje nodig dus ik schoot de winkel in om die even snel te halen. Gelukkig had ik mijn Groupon in mijn tas mee, want ik ben zo’n ouderwets figuur die de bonnen liever afdrukt dan op de telefoon laat zien.

Het duurde ontzettend lang voordat ze bij de Body Shop doorhadden hoe de bon werkte en dat hij echt was, maar uiteindelijk is het toch gelukt. Ik ben iemand die normaliter niet haar make-up bij The Body Shop koopt, maar ik vind het wel een goed merk. Het is alleen meestal net even te naturel voor mij. Natuurlijk is prima (The Body Shop is veelgebruikte make-up door mensen met huidallergieën), maar naturel is over het algemeen niet helemaal mijn ding. Ik ben trichotillomaan, wat in mijn geval wil zeggen dat ik mijn wimperhaartjes, wenkbrauwhaartjes en soms hoofdharen eruit trek. Dat betekent make-upwise dat ik mijn gemis verschuil onder eyeliner en wenkbrauwpotlood. En ga je eenmaal met eyeliner aan de slag, dan is je make-up al gauw niet meer zo supernaturel.

Toch kan ik prima bij the Body Shop terecht, want ik was op zoek naar twee dingen die ze sowieso hadden (want ik had voor ik mijn bon kocht even op de website gekeken): een luchtje/parfummetje en een concealer. Ik kreeg in de winkel wat advies van een van de lieve dames, en ik kreeg nog een lekker proefmonstertje mee ook. Het duurde weliswaar even voor de bon geregistreerd was enzovoorts, de service was goed en de producten ook. De geuren van The Body Shop zijn van goede kwaliteit en ik ben ook erg te spreken over de concealer die ik kocht: de Lightning Touch.

BodyShopConcealer

Uiteraard spendeer je in dit soort gevallen vaak meer dan de bon, en bij sommige waardebonnen is de voorwaarde ook dat je bijvoorbeeld minimaal 30 euro spendeert, maar ik zou zeker weer voor een deal als deze gaan als Groupon hem weer heeft. Juist omdat The Body Shop een gerenommeerd merk is dat zelfs haar eigen winkelketen heeft, weet je dat je er eigenlijk niet snel naar kan zitten met zo’n deal.

9
Website The Body Shop

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s