101truibedrukken.nl Recensie – Gepersonaliseerde hooded sweater (Groupon)

In Disneyland zie je ze vaak rondwandelen; familieleden met exact dezelfde trui of t-shirt aan. Vaak staat er iets in de trant van het volgende op gedrukt: Miller Family Disneyland 2013. Ook zie je soms in Amsterdam van die Britse vrijgezellenfeestjes waarbij de mannen allemaal een t-shirt aanhebben met een genante foto van de aanstaande bruidegom. Zelf zo’n uitje gepland, of wil je gewoon een lekkere hangsweater voor thuis met een grappige tekst erop? Groupon helpt je door een deal te hebben met 101truibedrukken.nl.

Bij Groupon kun je af en toe een deal kopen voor een gepersonaliseerde hooded sweater. Volgens mij werken ze met verschillende bedrijven, maar toen ik hem kocht was het bij 101truibedrukken.nl. Wat ik leuk vind aan het sweater bedrukken is dat je er altijd wel eentje kunt gebruiken. Om op wintersport te dragen, om thuis aan te hebben om lekker in te hangen of om in je auto te leggen mocht je plotseling een strandwandeling willen maken in de winter. Je kunt heel veel kiezen met deze deal, want er zijn wel 26 kleuren sweaters, plus nog 53 kleuren print. Zo heb ik wel eens een grijs met roze sweater gemaakt, maar nu ben ik voor iets normalers gegaan: donkerblauw met rood.

Je kunt ook je logo laten afdrukken, dus misschien moet ik maar eens mijn prachtige CouponChique-logo laten drukken. Ditmaal heb ik gekozen voor een quote uit een van mijn favoriete Disney-films, de Kleine Zeemeermin. Sebastiaan de Krab roept dit vlak voor hij begint te zingen, en ik vind het een hele mooie, ware quote. Zeker omdat ik deze sweater alleen thuis zal dragen, kom ik wel weg met zo’n quote:

Truibedruk

Het bestelproces via Groupon

Het bestellen bij 101truibedrukken.nl ging ook heel goed (hoewel ik overigens niet echt kan zeggen dat ik het eens ben met de naam, een trui suggereert wol toch?). Er is een speciale Groupon-pagina ingericht waardoor je direct je keuzes kunt maken en het bestelproces wordt je door middel van digitale formulieren heel makkelijk gemaakt. Het enige waar je nog rekening mee moet houden, is de 7 euro aan verzendkosten die je wel moet betalen. Maar als je 19 euro betaalt voor een sweater met je eigen tekst erop, dan is die 7 euro extra niet al te slecht. Het is namelijk wel een goede kwaliteit stof en de letters komen er ook niet af als je hem vijf keer wast.

Het fijne is ook dat het per bestelling 7 euro verzendkosten zijn, want als je wel voor je hele hockeyteam eenzelfde sweater wil maken, dan hoef je dat slechts eenmaal te betalen. Ik denk trouwens wel dat de adviesprijs van de sweaters van 43 euro per stuk, wel erg hoog is. Stel je voor dat je er 10 nodig hebt, dan is dat wel een beetje idioot. Maar bij Groupon denk ik dat je blij zal zijn met een sweater van 101truibedrukken.nl, want is een mooie, stevige sweater met je eigen ontwerpje erop. Heerlijk voor de winter die weer voor de deur is!

8

Website 101truibedrukken.nl

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s